Kerstmarkt (kleine fanfare)
23 december 2022

Wat een magische start van de kerstvakantie! Het oudercomité van de Sint-Pietersschool te Korbeek-Lo nodigde de kleine fanfare uit om een muzikale noot toe te voegen aan het kerstmarktje van de school. Er werd gezellig gekeuveld en ge-aperitiefd. En de weergoden waren ons allen gunstig gezind want tijdens de kerstmarkt viel er geen druppel regen in grote tegenstelling tot de rest van de dag. Al die glimmende instrumenten en kerstdeuntjes, daar gingen vele jeugdige oogjes van blinken en dat maakte ons supertrots! Te meer omdat onze jeugdmuzikanten hun beste beentje hebben voorgezet na de kerstexamens of grote toetsenweken. Dikke pluim voor hun enthousiasme!

Het was tevens een prachtige afsluiter van de instrumentenvoorstelling in het 1ste en 2de leerjaar eerder die dag. Daar zaten veel muzikanten in spe tussen, onze monden zijn open gevallen van verbazing. Echte natuurtalenten waren het!

Wij danken de leerlingen (in het bijzonder die van het 1 ste en 2 de leerjaar), de juffen, directie, de ouders en uiteraard het oudercomité voor deze gelegenheid. Jullie waren een fantastisch publiek! 


Instrumenten voorstelling
23 december 2022